Skansktradgard.se

Beskåda din trädgård på vintern

Vintern är alldeles för lång tycker många av oss med trädgård, som gillar att vara ute och påta i trädgården.

Tänkte tipsa dig om hur jag gjort för att känna trädgårdskänslan även inomhus under vinterns mörkaste dagar. Nämligen med hjälp av olika fotoprodukter som du enkelt kan inhandla på nätet.

Det absolut vanligaste jag har sätt som på ett effektivt sätt kan göra om ett helt rum i huset till ett rum med känslan av trädgård är fototapeter, en egen fototapet som du själv kanske tagit fram motivet till i form av din egen trädgård. Detta är dock en lite väl permanent lösning och är svår att byta ut om du tröttnar.

Tänkt därför även tipsa om vad jag själv har gjort hemma, jag har nämligen tagit en bild av min trädgård när den kändes som vackrast och skapade en stor canvastavla hos canvas-tavlor.nu av denna som idag hänger i ett rum i huset. Detta gör att när jag blir sugen på att gå ut i trädgården på vintern så kan jag gå in i detta rum och sätta mig och beskåda denna stora canvastavla och drömma mig tillbaka till tiden som va. Det gör det enklare att vänta.

Varför inte skapa en stor canvastavla för varje årstid i trädgården, en vacker vårbild, en sommarbild, en höst bild och kanske även en vinterbild, då kan du njuta av din fina trädgård året runt, under alla tänkbara årstider.

Har du redan skapat unika tavlor, fototapeter eller något annat av dina trädgårdsbilder, dela gärna med dig av dessa i kommentarerna nedan så kanske vi kan lägga in dem här på sidan så alla kan inspireras av just dina bilder.